Bedrijven zijn continu op zoek om het contact met hun klanten zo effectief mogelijk te organiseren en de efficiëntie ervan te optimaliseren. Velen opteren voor een multikanaalstrategie, waarbij winkels, een contact center en digitale kanalen ingezet worden om de klant te bereiken.

Digitale kanalen nemen snel de bovenhand op fysieke contactpunten, zowel voor dienstverlening aan klanten als advies en verkoop. Het Contact Center is echter het kanaal dat cruciaal is in een multikanaalstrategie: de eerste ‘hulplijn’ met een medewerker voor de klant die op zoek is naar een antwoord op zijn vraag, een oplossing voor zijn probleem, een advies voor een beslissing. 

Consult4channels begeleidt bedrijven bij het definiëren en implementeren van de contactstrategie naar klanten, maar evenzeer naar andere doelgroepen (leveranciers, medewerkers,...). Op basis van een korte SWOT-audit bepalen we samen met u hoe de strategie kan bijgestuurd worden en welk transformatieplan hiervoor nodig is. We begeleiden de projecten tot en met implementatie.